یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ - 2014 April 20
كدخبر: 16522 تاريخ : ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۰ نسخه چاپي ارسال به دوستان

اختصاصی/پرطرفدارترین شیرینی ایران

طرز تهیه کیک یزدی



کیک یزدی خوشمزه ترین کیکی که می شود تهیه کرد واز خوردن آن لذت برد.


طرز تهیه کیک یزدی

به گزارش بخش خانه داری یزد بانو،کیک یزدی از جمله شیرینی های سنتی یزد است که تنها توسط شیرینی پزهای یزدی پخت می شود.این شیرینی در یزد در مجالس عمومی و یا مجالس سوگواری مصرف بیشتری دارد.

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ِ ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ،تهیه آن به شرح زیر است: مواد لازم

۴ عدد تخم مرغ

۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) شکر

۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی) روغن جامد یا کره

۲۲۵ گرم( ۲ پیمانه) آرد سفید

یک قاشق چایخوری نمک میوه( جوش شیرین)

یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

یک پیمانه سرخالی ماست

یک قاشق مرباخوری هل

در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته

طرزتهیه:

تخم مرغ شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه

آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی

گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد

شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل

را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها

روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را

در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی

گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار

می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج

می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی ۳۱۴۰ کالری است اگر از این مواد ۳۰ عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است.

 

  • سلام از راهنماییهاتون ممنون کلی بهره بردم