کاپ کیک بدون نیاز به فر - نمایش محتوا - یزد بانو
Skip to Content



کیک فنجانی یا کاپ کیک (به انگلیسی:Cupcake) نوعی کیک کوچک است که برای یک نفر آماده می شود. ترکیبات این کیک مانند دیگر کیک‌ها شکر، کره، آرد و تخم مرغ است.

یزدبانو؛ کیک فنجانی یا کاپ کیک (به انگلیسی:Cupcake) نوعی کیک کوچک است که برای یک نفر آماده می شود. ترکیبات این کیک مانند دیگر کیک‌ها شکر، کره، آرد و تخم مرغ است.البته روی این کیک را با سس‌ها و ترکیبات دیگر تزئین می‌کنند.

این کاپ کیک ها یکی از راحت ترین و بی دردسرترین کیک هایی هست که می تونین درست کنین.چون نه نیاز به همزن برقی داره، نه احتیاجی به فر و نه حتی غالب!کلا از هر لحاظ ایده آله برای کسایی که با وسایل کاملا ابتدایی میخوان شروع کنن به کیک پزی.از لحاظ طعم و بافتشون هم به نسبت این همه کمبود امکاناتی که لازم داره باید گفت که واقعا عالیه!حداقل به یک بار امتحان کردنش که می ارزه، نمی ارزه؟!

مواد لازم :
تخم مرغ        1 عدد
شکر              3 قاشق  غذاخوری
وانیل             1/4 قاشق چایخوری
روغن              4 قاشق غذاخوری
آرد                 4  قاشق غذاخوری
بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو     1قاشق غذاخوری
شیر               3 قاشق غذاخوری

طرزتهیه :
تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب به هم میزنیم.

شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu.jpg

زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه میکنیم.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu1.jpg

آره و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu2.jpg

پودر کاکائو رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم (می تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم).

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu3.jpg

در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu4.jpg

فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu8.jpg

توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مئت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu9.jpg

بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu10.jpg

بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu6.jpg

فنجان ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/shiriniha/shirini/1393/bvgrugu11.jpg

بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه ،کیک های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین و سرو کنین.

نکته: 
با این مقدار مواد گفته شده حدود پنج تا شش عدد کاپ کیک با اندازه ای که توی عکس ها هست میشه تهیه کرد. میتوانید کاپ کیکتان را با خامه و ترافل رنگی تزیین کنید.


منبع:3e7em.com




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری