Skip to Content

پیام سلامتی/


انجیر یکی از مقوی‌ترین خوراکی‌ها می‌باشد که در قرآن و انجیل از آن نام برده شده است.

به گزارش یزدبانو؛ به نقل از ساجده، انجیر دارای طبیعتی گرم است و این میوه شامل مقادیر زیادی ویتامین A.B.C و مواد معدنی مانند آهن ، برم، منگنز، آهک، گوگرد و مقدار کمی آرسنیک است.

انجیر خلط آور است و برای درد سینه و سرفه مفید است. ملین است و برای اشخاص ضعیف البنیه فوق العاده خوب است. انجیر مغذی‌تر از نان است و مقدار سدیم و آهن و سولفور آن بسیار بیشتر از شیر و گندم است می‌باشد. انجیر با خرما و کشمش و عناب ترکیب چهار میوه مخصوص سینه را می‌دهد که اگر آنها را به طور مساوی ترکیب کنند و در یک لیتر آب بجوشانند برای عفونت‌های ریوی و غرغره کردن به هنگام آنژین مفید است.

اگر میوه تازه انجیر را پس از چیدن در برابر تابش آفتاب قرار دهیم قند آن زیادتر می‌شود و میزان آن به سی تا چهل درصد می‌رسد. خوردن انجیر تازه اشتها را باز می‌کند و محیط را برای هضم غذا و دفع آن آماده می‌کند.

همچنین انجیر یبوست را برطرف می‌سازد. اگر آن را با مغز گردو بخورید برای تقویت ضعف قوه با بسیار مفید است.

کلیه بیماران مبتلا به عوارض هاضمه می‌توانند از انجیر استفاده کنند اما برای چشم و معده زیان آور است. هم چنین جهت درمان سریع زخم معده می‌توانید انجیر را با عسل به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و بخورید که این روش بسیار مفدی و موثر است.

افراد لاغر می توانند با مصرف انجیر کمبود وزن خود را جبران کنند، انجیر حرارت و تشنگی را برطرف می‌سازد و تعریق را زیاد می‌کند و سموم و چربی را با عرق بیرون می‌آورد. کبد را تقویت می‌کند و ورم مفاصل را فرو می‌نشاند. وجود گوگرد در انجیر باعث ازدیاد مو می‌شود و از ریزش آن جلوگیری می‌کند.

لازم به ذکر است انجیر بوی بد دهان را می گیرد. برای درمان یبوست و یا ناراحتی سو هاضمه می‌توانید انجیر را به صورت کمپوت مصرف کند، درضمن انجیر برای انجام کا‌رهای فکری و عملی بسیار سودمند است.

انتهای پیام/ش

 




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 1.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری