Skip to Content



امروز می خواهیم روش پخت دو نوع عدسی را به شما آموزش دهیم.

یزدبانو: موادلازم برای تهیه یک عدسی خوشمزه: عدس يك ليوان سيب‌زميني متوسط يك عدد پياز رنده شده و تفت داده شده سه قاشق غذاخوري آرد يك قاشق غذاخوري آويشن و نعناع خشك يك قاشق غذاخوري روغن مايع دوقاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهيه: عدس را مي‌پزيم و بعد از پختن، آب آن‌را كنار گذاشته ميكس مي كنيم تا كاملا له شود. در ظرفي روغن ريخته و پياز رنده شده را همراه با آرد كمي تف مي‌دهيم و سپس آويشن و نمك و زردچوبه و فلفل به آن مي‌زنيم و عدس كوبيده شده را به‌همراه آب‌عدس داخل آن مي‌ريزيم. اگر آب‌عدس كم بود يك ليوان آب جوش به آن اضافه مي‌كنيم. سيبب‌زميني راپخته ،ميكس كرده و داخل عدس مي‌ريزم و مي‌گذاريم عدسي جا بيیفتد و غليظ شود .عدسي آماده است. نوع ديگر عدسي با شير و كره : ------------------------ مي توانيد پس از پخت كامل عدس ها و ميكس كردن آنها داخل آن 2 ليوان شير ( يا كمي خامه ) بريزيد و كمي بجوشانيد تا خيلي شل نباشد و جا بيفتد و در انتها كمي كره به آن اضافه كنيد . اين نوع عدسي سفيد براي صبحانه ني ني ها ايده آل است . اين صبحانه براي بچه هاي يكسال به بالا توصيه مي شود.



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری