طرز تهیه کیک اسفناج - نمایش محتوا - یزد بانو
Skip to Content

کیک اسفناج؛


کیک اسفناج کیک بسیار زیبایی است که با رنگ طبیعی سبز خوش‌رنگ خود، شما را شگفت زده خواهدکرد.

پروین انصاری؛ سرآشپز یزدبانو، این بار طرز تهیه کیکی خوشمزه و خوش‌رنگ را در ادامه آموزش می‌دهد.

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: یک دوم پیمانه

روغن مایع: یک چهارم پیمانه

پوره اسفناج: یک دوم پیمانه

آرد: یک دوم پیمانه

بکینگ پودر: یک دوم پیمانه

وانیل: کمی

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با میکسر بزنید تا حجم آن دو برابر شود.

پوره اسفناج وروغن را اضافه کرده و درآخر آرد وبکینگ پودر را الک کرده وداخل مایع کیک ریخته وبا لیسک دورانی هم بزنید.

سپس قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و سه ‌چهارم قالب را مواد بزنید ودر طبقه وسط فربا حرارت350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت بگذارید تا پخته شود.

انتهای پیام/ش
 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری