Skip to Content

پیراشکی گوشت؛


پیراشکی برای کودکان غذایی لذیذ و بسیار دوست داشتنی است. خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند، عموماً با در دست گرفتن یک پیراشکی که با سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.

به گزارش یزدبانو؛ به نقل از زن امروز، پیراشکی انواع بسیار متنوعی دارد: گوشت، مرغ، ماهی، میگو یا سبزیجات؛ اما پیراشکی گوشت:

مواد لازم خمیر پیراشکی:

آرد: نیم کیلو

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: ۲عدد

روغن:  دو قاشق سوپ‌خوری

آب ولرم: نصف لیوان

شیر ولرم: نصف  لیوان

طرز تهیه خمیر:

ابتدا آرد را الک می‌کنیم وهمراه با نمک در ظرف بزرگی می‌ریزیم.

سپس تخم مرغ و روغن را اضافه می‌کنیم.

کم کم آب و شیر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکل خمیری پیدا کند.

خمیر را در یک کیسه قرار داده و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند.

بعد از اینکه استراحت کرد خمیر را از کیسه خارج می‌کنیم.

روی سطح کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را با وردنه خیلی نازک پهن می‌کنیم برش زده و استفاده می‌کنیم.

طرز تهیه مواد داخل پیراشکی:

گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم

پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپ‌خوری

جعفری ریز شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری

 رب گوجه فرنگی: ۳قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل:  به مقدار کافی

طرز تهیه:

پیاز را روی شعله می‌گذاریم تا کمی آب پیاز تبخیر شود سپس روغن را اضافه می‌کنیم.

پیاز را به خوبی تفت می‌دهیم کمی که رنگ پیاز تغییر کرد زردچوبه را اضافه می‌کنیم.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم به محض عوض شدن رنگ گوشت رب، جعفری و ادویه های دیگر را اضافه می‌کنیم.

رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می‌ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود گوشت را از روی آتش بر‌می‌داریم.

خمیر که استراحت کرد به اندازه‌ای که می‌خواهید پیراشکی‌ها باشد آن ها را به اندازه‌های مساوری جدا کنید و به شکل گرد با وردنه بازشان کنید.

یک یا دو قاشق غذاخوری از مواد پیراشکی را وسط خمیر می‌ریزیم سپس دو طرف خمیر را روی هم قرار می‌دهیم تا کاملا به هم بچسبند.

روغن فراوان را داغ می‌کنیم و پیراشکی‌ها را در روغن سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.

انتهای پیام/ش

 




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 1.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری