طرز تهیه پیتزای پیک نیک - نمایش محتوا - یزد بانو
Skip to Content



گوشت چرخ کرده را به مراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید .

مواد لازم : گوشت گاو چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز متوسط خرد شده یک عدد نمک نصف قاشق چای خوری رول کروسان ۲۵۰ گرم سس پیتزا ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده بدون آب ۱۲۰ گرم زیتون بی دانه و قاچ شده ۷۰ گرم فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک سوم فنجان پنیر ریز شده موزرلا ۱۲۰ گرم پونه خشک یک قاشق چای خوری   طرز تهیه : گوشت چرخ کرده را به مراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی از سس پیتزا را روی خمیر بریزید . مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در پایان روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود . منبع:berooztarinha.com



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری