Skip to Content



نارکدو یکی از غذا‌های خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش می‌شوید.

به گزارش یزدبانو؛ مواد مورد نیاز

کدوسبز (رنده شده): 4 عدد
پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
سیر (له شده): 2 حبه
رب انار: حدود 6 ق س
پودر گردو: 4 ق س
ماست: 2 ق س
پیازداغ: 2 ق س
نعناداغ: 2 ق س
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

نارکدو

روش پخت

1. پیاز را به همراه مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.

2. کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. بعد رب انار را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

3. پودر گردو را به مواد اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید (به صورتی که در حین تفت دادن آن را هم بزنید تا نسوزد و جا بیفتد).

4. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و داخل ظرفی بریزید. بعد آن را با ماست، پیازداغ، نعناداغ تزیین نمایید.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری