Skip to Content



این خوراک خوشمزه خیلی ساده تهیه می‌شود و در عین حال غذای سلامت و کاملی است.

به گزارش یزدبانو، این خوراک خوشمزه خیلی ساده تهیه می‌شود و در عین حال غذای سلامت و کاملی است.

مواد لازم:

گوشت خورشتی: 300 گرم
پیاز درشت: 1 عدد
روغن زیتون: 1-2 قاشق غذاخوری
ذرت: 1 پیمانه پخته
آویشن ونمک و فلفل: به میزان لازم
شیر تبخیر شده یا خامه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- پیاز نگینی خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. گوشت قیمه شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن جذب شود(به جای گوشت میتوانید از مرغ فیله شده استفاده کنید).

2- نمک و فلفل پاشیده و مقدار خیلی کمی آب اضافه کنید( در حدی که فقط گوشت کمی بخار پز شود) در ظرف را بگذارید. در حدود نیم ساعت  کافیست.

3- ذرت پخته  وآویشن را اضافه کنید و چند دقیقه زمان بدهید تا با گوشت طعم دار شود. اگر از ذرت شیرین یا منجمد استفاده می‌کنید نیاز به پخت قبلی ندارد (کنسرو ذرت هم برای این کار مناسب است) ترکیب پخته شده گوشت و ذرت را بکوبید. یا در فود پراسسور بریزید (من فقط با پشت قاشق کمی آنها را خرد کردم) خامه یا شیر تبخیرشده را بر اساس ذایقه خودتان اضافه کنید.

4- با مقدار کم خامه هم خیلی طعم می‌گیرد و خوشمزه می‌شود. در ظرف سرو ریخته و روی آن را با خامه با شیر غلیظ شده تزیین کنید. این غذا را به صورت ساندویچ و رول و یا در کراست های کوچولو به صورت کاسه ای می‌توانید سرو کنید. نوش جان

نکته: می‌توانید به جای شیر تبخیر شده از شیر تغلیظ شده غیر شیرین (کاندنس میلک)  استفاده کنید.

هردوی آنها کاملا غلیظ و مناسب هستند اما کاندنس میلک یک نوع هم با طعم شیرین دارد که بیشتر برای استفاده در قهوه و دسر ها کاربرد دارد. که البته هردوی این شیرها نوع کم چرب و بدون چرب هم دارند که رژیمی تر است.

منبع: آشپزی من در کانادا

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری