Skip to Content



طرز تهیه خامه قنادی، مطلبی است که در این مقاله با آن آشنا خواهید شد. خامه قنادی را می توانید با استفاده از خامه صبحانه، پودر خامه و خامه بن سا در منزل تهیه کرده و از آن در انواع کیک و دسر استفاده نمایید.

به گزارش یزدبانو ؛ خامه یکی از محصولات لبنی پرطرفدار است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده می‌شود. برای تهیه خامه صنعتی، با استفاده از دستگاه سپراتور چربی از شیر کامل جدا می‌شود و دوباره با حجم مشخصی از شیر مخلوط گردیده و خامه درست می‌شود. خامه ساده شامل حداقل 30 درصد چربی است. شل بودن یا سفت بودن خامه بستگی به عواملی نظیر فرمولاسیون شیر اولیه، درصد چربی شیر، وجود پایدارکننده های احتمالی، فشار، دما و نوع تولید خامه دارد و از نظر تغذیه ای نمی توان یکی را بر دیگری برتری داد.
خامه قنادی، نوعی خامه فرم گرفته است که معمولا برای تهیه و تزئین انواع کیک و دسر مانند تیرامیسو با موز، دسر مگنولیا، دسر رویال شارلوت مورد استفاده قرار می گیرد. خامه قنادی طی فرایندی ساده و با استفاده از خامه صبحانه، خامه بن سا و پودر خامه تهیه می‌شود و نکات و اصولی دارد که قصد داریم در این مطلب به شما ارائه دهیم. در ادامه طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه  و با پودر خامه به صورت مجزا و مفصل ارائه خواهد شد

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه
خامه 30% 1 بسته
پودر قند یا شکر 1/4 لیوان

طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه
ابتدا پاکت خامه را باز کرده، آب آن را خارج کنید و برای تسریع در کار در یک ظرف فلزی بریزید، شکر را به آن اضافه کرده و با یک چنگال برای چند ثانیه هم بزنید.

خامه صبحانه و شکر
ظرف را در فریزر قرار داده و هر 10 دقیقه از فریزر خارج کرده و به سمت داخل، به آرامی با یک چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید.

خامه یخ زده
ظرفی که قصد دارید در آن خامه را تهیه کنید، و تیغه های همزن را از قبل در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
پس از اینکه خامه کمی یخ زد (یخ زدگی خامه در حدی باشد که پره های همزن قادر به حرکت در آن باشد)، آن را از فریزر خارج کرده و در ظرف مورد نظر که بهتر است پیرکس یا استیل باشد بریزید.
اگر محیط خانه گرم است، بهتر است در یک ظرف بزرگ‌تر یخ ریخته و ظرف خامه را درون آن قرار دهید.
با همزن شروع به هم زدن خامه کنید ولی هم زدن نباید به صورت یکسره ادامه یابد بلکه بعد از 5 دقیقه، همزن را خاموش کنید، کمی مکث کرده و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
حدود 10 دقیقه طول می کشد تا خامه فرم بگیرد، زمانی که سفتی خامه را احساس کنید، خامه کش نیاید و جای پره های همزن روی خامه بماند، خامه آماده است.

خامه قنادی

نکات تکمیلی
در صورت تمایل می توانید، موقع افزودن شکر به خامه، به اندازه نوک قاشق چایخوری وانیل هم به خامه اضافه کنید.
خامه ای برای این کار مناسب است که پس از باز کردن درب پاکت به صورت قالبی از پاکت خارج شود، خامه ای که بافتی نرم دارد و به صورت قالبی نیست برای تهیه خامه قنادی مناسب نمی باشد.
فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی آن را خط بیندازید، خط قاشق محو نشود.
در صورتی که خامه بیش از حد فرم گرفتن زده شود، تبدیل به کره می شود.
مراحل فرم دادن خامه بن سا همان مراحل فوق است با این تفاوت که برای خامه بن سا نیازی به افزودن شکر و وانیل نیست.
مواد لازم برای تهیه خامه قنادی با پودر خامه

پودر خامه 100 گرم (1 لیوان)
گلاب 90 گرم (2 قاشق کمتر از نصف لیوان)
شیر 240 گرم (1 لیوان)
پودر قند 23 گرم (1 لیوان)
وانیل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه
پودر خامه را در یک ظرف پیرکس یا استیل بریزید، سپس گلاب و شیر را به آن اضافه کنید.
پودر قند را روی مواد الک کنید، بسته به اینکه بخواهید شیرینی خامه چقدر باشد می‌توانید دو قاشق از پودر قند کم کرده یا به آن اضافه کنید.
وانیل را به مواد اضافه کنید.
در یک ظرف بزرگتر از ظرف مواد، قالب‌های کوچک یخ بریزید و برای اینکه کف ظرف مواد خنک شود و خامه بهتر فرم بگیرد، آن را روی یخ قرار دهید.
با همزن شروع به هم زدن مواد کنید، حدود 15-10 دقیقه طول می کشد تا خامه فرم بگیرد.
خامه بعد از 5 دقیقه غلظتی شبیه غلظت ماست پیدا می‌کند و با ادامه هم زدن حجم آن زیاد شده و نهایتا به حالتی می رسد که جای پره‌های همزن در آن باقی می‌ماند و اگر ظرف را برگردانید خامه نمی‌ریزد.
با این مقدار مواد 0/5 کیلوگرم خامه قنادی به دست می آید. 

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری