Skip to Content



اشترودل غذایی خاص وخوشمزه برای شام گزینه خوبی است که از خوردن آن لذت خواهیدبرد.

به گزارش یزدبانو؛ مواد لازم برای ۲ عدد خمیر :
خمیر مایه دوقاشق چای خ
آب ولرم یک سوم پیمانه
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱ ق س
آرد ۲ پیمانه
نمک ۱ ق م
شکر نصف ق م

مواد داخل اشترودل :
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی و سبز خرد شده نصف پیمانه
قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
سس سویا ۲ ق س
جعفری خرد شده ۴ ق س
رب گوجه فرنگی ۲ ق س
سیب زمینی نگینی سرخ شده نصف پیمانه
نمک – فلفل سیاه – ادویه کاری – زرد چوبه – آویشن –زیره- پودر سیر به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
کنجد یا سیاهدانه برای تزیین

طرز تهیه:
آب ولرم رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خمیر مایه و شکر رو داخل اون ریخته و با قاشق مخلوط کنید.ده دقیقه کناربذارید تا عمل کند.در یک کاسه کوچک تخم مرغ، نمک و ماست را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.در یک تابه کره را آب کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود. کره را به مخلوط آب و خمیرمایه اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و ماست را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. یک پیمانه از آرد را روی مخلوط الک کرده و کاملا مخلوط کنید. پیمانه دوم آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر حاصل شود .سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید .
برای مواد داخل خمیر پیاز خرد شده را کمی سرخ کنید فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید. وقتی فلفل ها کمی نرم شدند قارچ را اضافه کنید.بمحض اینکه همه مواد کمی سرخ شدند گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید.سیب زمینی ها و تمامی ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت را تفت دهید. سس سویا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید . در مرحله آخر رب گوجه را کمی با آب رقیق کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید. کمی تفت داده و اجازه دهید جا بیفتد.مواد آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند .
و اما برمیگردیم سراغ خمیرمون ؛ حجم خمیر پس از استراحت دوبرابر می شود. آن را ورز دهید تا حجم اضافی آن از بین برود و به اندازه اصلی بازگردد. روی میز کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را با چاقو دو قسمت کنید. یک قسمت را داخل ظرف برگردونید و روش رو بپوشونید.قسمت دیگر را مطابق عکس شکل بدید خمیر بعدی و بقیه مواد گوشتی را هم به همین شکل تهیه کنید. روی خمیر ها را با قلم مو کمی تخم مرغ بزنید و روی آنها را کنجد یاسیاه دانه بپاشید. اشترودل ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید تا زمانی که نان پخته بشه. برای من ۴۰ دقیقه طول کشید.5دقیقه گریل رو هم روشن کنید تاروشون طلایی بشه.
منبع از بهار سایت باکمی تغییرات جزیی.

برای شکل دادن خمیر ابتدا خمیر بدست آمده رو دوقسمت میکنیم. بعد یک قسمت رو با وردنه به صورت گرد پهن میکنیم و از مواد گوشتی وسطش میریزیم و اطراف خمیر رو با چاقو مطابق شکل برش میزنیم. ابتدا قسمت بالای خمیر رو روی گوشت میاریم و بعد از نوارهای کناره یکی از سمت چپ روی مواد میاریم یکی از سمت راست .بهمین ترتیب نوارها رو روی گوشت میاریم و شبیه بافت تیغ ماهی تا پایین میبافیم و قسمت پایین هم جمع میکنیم و آماده رومال زدن میشه.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری