Skip to Content



شیرینی قارچی یکی از خوشمره ترین و ساده ترین شیرینی های خشک است که می توانید در منزل تان به عنوان یک شیرینی خشک نوروزی درست کنید.

به گزارش یزدبانو، مراحل تهیه شیرینی قارچی به شرح زیر است:

مواد اولیه تهیه شیرینی قارچی برای 15 نفر

آرد نشاسته ذرت : (یا ۳۰۰ گرم آرد نشاسته ذرت و ۱۰۰ گرم آرد سفید) ۴۰۰ گرم
پودر قند : ۱ لیوان
وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد
کره مارگارین : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : مقداری
 

طرز تهیه شیرینی قارچی

پودر قند ، تخم مرغ و کره ( در دمای محیط ) را با وانیل آنقدر می زنیم تا کرم رنگ شود .
بیکینگ پودر و آرد را با هم الک کنید .
آرد را به مواد اضافه کنید و کمی ورز دهید ، البته نه زیاد که شیرینی به روغن می افتد .
اگر موادمان چسبناک بود از آرد شیرینی کمی روی آن بپاشید و کمی ورز دهید تا حالت چسبندگی آن رفع شود .
از مواد به اندازه گردو یا کمی کوچکتر برداشته بین دستان خود گوله کنید و روی ورق روغنی توی سینی فر بگذارید .
سر شیشه نوشابه یا هر شیشه دیگه ای رو داخل پودر کاکائو زده سپس روی خمیرتان فشار دهید .
 

شیرینی قارچی برای نوروز

شیرینی قارچی برای نوروز
 

حالا یک قارچ خوشگل دارید . دمای فر ۱۷۵ درجه مدت پخت ۱۵ دقیقهاز این مقدار دستور حدودا ۳۰ عدد قارچ درست می شود .
 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری