Skip to Content

یک پیشنهاد عالی برای افطار؛


چنانچه مايل هستيد که سبزيجات ويتامين خود را در سوپ از دست ندهد، آن‌ها را در انتها به سوپ اضافه کنيد. سوپ اسفناج با مرغ بسيار ايده آل و خوشمزه خواهد بود خصوصاً اگر فرد سرما خورده اي در منزل داريد. به هر حال در ادامه مطلب مي‌توانيد با طرز تهيه اين سوپ آشنا شويد.

به گزارش یزد بانو، چنانچه مايل هستيد که سبزيجات ويتامين خود را در سوپ از دست ندهد، آن‌ها را در انتها به سوپ اضافه کنيد. سوپ اسفناج با مرغ بسيار ايده آل و خوشمزه خواهد بود خصوصاً اگر فرد سرما خورده اي در منزل داريد. به هر حال در ادامه مطلب مي‌توانيد با طرز تهيه اين سوپ آشنا شويد.


چي لازم دارم براي شش نفر:
سينه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد، برش خورده به مکعب‌هاي کوچک
روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري
پياز ترجيحاً پياز سفيد 1 عدد بزرگ، برش خورده
سير 2 حبه، ريز شده
تخم گشنيز 1 قاشق چاي خوري
پاستا برنجي يک فنجان سر خالي
آب ليموي تازه 1 قاشق غذا خوري
اسفناج تازه، برگ‌هاي جوان 2 فنجان
پنير پارمسان يک سوم فنجان، ريز شده
نمک و فلفل
چه جوري درست کنم:
مرحله 1 - مرغ‌ها را با نمک و فلفل آغشته کنيد.
مرحله 2 - در يک قابلمه روغن زيتون را با حرارت متوسط گرم کنيد. سپس مرغ‌ها را تفت دهيد تا به رنگ قهوه اي کمرنگ متمايل شود. مرغ‌ها را در يک بشقاب جدا کنار گذاريد.
مرحله 3 - پياز، سير و تخم گشنيز را به آب روغن مرغ‌ها اضافه کرده و تفت مي‌دهيم تا پيازها نرم شود.
مرحله 4 - آب به مخلوط پياز ا اضافه کرده و آن را به جوش آوريد. سپس حرارت را کم کرده و پاستاي برنجي شکل را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهيد تا مدت 10 دقيقه بپزد.
مرحله 5 - مرغ‌ها را به قابلمه اضافه کرده و دو مرتبه جوش آورده و 1 دقيقه مخلوط با هم بجوشد.
مرحله 6 - حرارت را کم کنيد، آب‌ليمو را اضافه کرده و مزه و ادويه را دوباره تست کنيد.
مرحله 7 - اسفناج را در 6 کاسه تقسيم کرده و سوپ را درون کاسه‌ها روي اسفناج بريزيد. آن را با پنير تزيين کرده و با يک برش ليموي تازه فوراً سرو کنيد.

انتهای پیام/س*




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری