Skip to Content



رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: مادران باردار نبای آجیل شور بخورند زیرا مصرف زیاد این تنقلات سبب افزایش فشار خونشان می‌شود.

به گزارش یزدبانو، فرحناز هرمزی اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن عید نوروز و تمایل خانواده ها به پذیرایی با تنقلات خاص این ایام، بهتر است مادران باردار ضمن رعایت رژیم غذایی، برای حفظ سلامت خود و جنین شان از مصرف تنقلات پر نمک و آجیل شور و خوردن زیاد شیرینی جات خودداری کنند.
وی با بیان اینکه مادران باردار بیش از سایر افراد مستعد ابتلاء به دیابت هستند، ادامه داد: مصرف زیاد مواد نشاسته ای مانند نان ها و نیز شیرینی جات قندی می تواند ریسک ابتلاء به دیابت را در این افراد بالا ببرد.
وی افزود: مصرف تنقلات شور نیز می تواند سبب ابتلاء مادر باردار به فشار خون شود.
رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: مادران باردار همچنین در طول مسافرت زمینی بهتر است هر ۲ ساعت یک بار مقداری پیاده روی داشته باشند.

منبع : ایرنا

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری