Skip to Content



امروزه بیماری قلبی یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی هستند که انسان را درگیر می‌کند و لازم است بدانید برای پیشگیری باید چه کنید.

به گزارش یزدبانو:بیشتر خوراک‌های گیاهی ضد لخته شدن خون هستند. برای اینکه از تشکیل پدیده نامطلوب لخته خون داخل رگ‌ها جلوگیری شود، توصیه می‌شود که بیشتر از میوه‌ها، سبزی‌ها و خوراک‌های گیاهی که سرشار از ویتامین C و فیبرهای گیاهی هستند استفاده شود. در تحقیقی که در سوئد در مورد 260 شخص میان‌سال به عمل آمد، نشان داده شده است که در بدن اشخاصی که بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کنند، فعالیت حل کردن لخته خون در خون بیشتر است. بررسی‌های دیگری نشان داده است که ویتامین C، الیاف و فیبرهای گیاهی که به فراوانی در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود، خاصیت حل‌کنندگی لخته خون را فعال‌تر می‌سازند و از انباشته شدن پلاکت‌ها که منجر به تشکیل لخته خون می‌شود، جلوگیری می‌کنند. به علاوه اشخاصی که گیاه‌خوار هستند، به‌خصوص آنهایی که حتی از فرآورده‌هایی چون شیر و تخم مرغ استفاده نمی‌کنند، در مقایسه با گوشت‌خواران از خونی با غلظت کمتر برخوردارند که این غلظت کمتر خون با پایین بودن فشار خون مرتبط است و دلیلی دیگر بر این مسئله است که میوه‌ها و سبزی‌ها ضد بیماری‌های قلبی هستند. درخصوص ادویه‌ها هم تحقیقات مفصلی صورت گرفته و از جهت خاصیت ضد لخته شدن خون، زنجبیل، میخک، زیره، فلفل قرمز تند و زردچوبه دارای بیشترین اثرات هستند. دکتر کریشنا اسریواستاوا از دانشگاه اودنس دانمارک معتقد است که تاثیر میخک حتی از آسپرین در این مورد قوی‌تر است، ظاهرا مهم‌ترین عامل موثر در میخک ماده‌ای است به نام اوژنول (Eugenol) که حتی پس از تشکیل لخته خون، به نگهداری از پلاکت‌ها کمک می‌کند. او بر این باور است که ادویه‌ها تا حدودی مانند آسپرین، سیر و پیاز، اثرات مفید خود را ایجاد می‌کنند؛ ادویه‌هایی مثل میخک همچنین تولید ترومبوکسان را در بدن کاهش می‌دهند؛ به این ترتیب مانع از انباشته شدن پلاکت‌ها می‌شوند. مشکلات قلبی را با این گیاهان رفع کنید. تهیه کننده: باغ گیاهشناسی دارویی فیروزه



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری