Skip to Content



نحوه تهیه روست بیف به عنوان یک غذای فرنگی البته پر طرفدار را در ادامه بخوانید.

یزد بانو؛ چي لازم دارم:
گوشت راسته گوساله (سفيد رون)يک کيلوگرم
ساقه کرفس۲-۳ عدد
پياز يک عدد
هويج يک عدد
سير ۵ حبه
جعفري مقداري
قارچ و گوجه فرنگي براي تزئين
سيب زميني کوچک آپز شده به مقدار کافي
آب ليمو مقداري
چطور بپزم:
ابتدا فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه گرم مي‌کنيم.
ظرفي را که مي‌توان در فر گذاشت به کمي روغن آغشته مي‌کنيم و راسته درسته را در آن قرار داده و روي آنرا با چاقو سوراخهاي کرده و سيرها را در آن سوراخها قرار مي‌دهيم و سپس در فر که گرم شده به مدت ۴۰ دقيقه مي‌گذاريم تا گوشت نيم پخت شود بعد از فر در مي‌آوريم ودور آن کرفسها را که دو سه تکه کرده‌ايم مي‌گذاريم و همچنين هويج خورد شده و پياز خورد شده را روي گوشت مي‌ريزيم و دوباره در فر قرار مي‌دهيم به مدت ۴۰ دقيقه تا خوب بپزد. سيب زميني کوچک آپز شده را با جعفري خورد شده تفت مي‌دهيم و قارچ را هم درسته تفت مي‌دهيم براي تزئين. براي سس اين غذا مي‌توان سس گوجه ويا يک سس با پياز وسير وقارچ تفت داده که بعد آب گوشت هم اضافه کرده و غليظ شده ويا در ترشحات گوشت، آب جوش ريخته و جدا کرده و در يک ظرف روي حرارت به همراه سبزيجات پخته شده و آب گوشت را مي‌گذاريم که چند جوش زده وغليظ شود را به عنوان سس استفاده کرده و روي روست بيف که از فر در آورده و در ظرف گذاشته‌ايم مي‌ريزيم و قارچ، گوجه فرنگي و سيب زميني که با جعفري تفت داده‌ايم و آب ليمو ترش تزئين مي‌کنيم.

انتهای پام/سش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری