Skip to Content



یه حلوای خوشمزه ومجلسی برای مجالس که تهیه آن بسیار ساده است.

به گزارش یزدبانو؛ مواد لازم :🔻

آرد سفید، گندم 2 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
روغن جامد 2 قاشق غذا‌خوری
پودر هل به مقدار لازم
پودر پسته برای تزئین

مواد لازم جهت تهیه شهد حلوا🔻

آب 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
شکر1 و 1/2 پیمانه
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه🔻

ابتدا آرد را الک کنید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و بوی خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که آرد پس از مخلوط شدن با روغن هم تفت داده می‌شود. لذا، از تفت دادن بیش از اندازه آرد بپرهیزید. برای اطمینان از گلوله نشدن آرد، پس از تفت دادن ابتدایی، مجددا آرد را الک کنید.  وسط آرد را خالی کنید. هل، روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آن‌ها کنید. آرد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود تفت دهید.  در این مرحله شهد را آماده نمایید. بدین منظور باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید و شهد را از روی حرارت بردارید.  شهد حلوا را آرام‌آرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید. خوشمز اینکه حلوا کمی خنک شد، آن را در ظرف مورد نظر سرو نمایید و به دلخواه تزیین کنید.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری