Skip to Content


توصیه هایی برای تهیه آجیل


یک کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو یزد گفت: بارونق بازار آجیل در روزهای پایانی سال، بازارچه های غیر استاندارد فصلی دایر و دستفروشان هم وارد عرصه می شوند بنابر این توجه به کیفیت و سلامت آجیل اهمیتی مضاعف پیدا می کند .

به گزارش یزدبانو به نقل از وب دا یزد، محمد وحدتی کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو  یزد اظهار کرد: یکی از مهمترین تنقلاتی که در ایام نوروز بوسیله آن از میهمانان پذیرایی می شود،آجیل است که در روزهای پایانی سال بازار آجیل و مشتقات آن پر رونق می شود .

وی افزود : به طبع  رونق بازار آجیل درزوزهای پایانی سال، بازارچه های غیر استاندارد فصلی دایر و دستفروشان هم وارد عرصه می شوند بنابر این توجه به کیفیت و سلامت آجیل اهمیتی مضاعف پیدا می کند .
 

در خرید آجیل ، توجه به نکات ذیل مهم است :

 1- سعی کنید آجیل عید را از فروشگاه های معتبر که اجناسی مرغوب و تازه عرضه می نمایند ، تهیه نمایید ،

2- خرید آجیل فله ای از دستفروشان اقدامی ناپسند است،

3-هنگام خرید به ظاهر آجیل توجه نمایید ، وجود حفره یا آثار کپک زدگی از علایم کهنگی و فساد آن است ،

4-آجیل های بسته بندی شده دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو با تاریخ مصرف معتبر ، بر آجیل های فله موجود در فروشگاه ها ارجح است.

* زیرا از لحاظ آلودگی به قارچ ها ، آفت و آفت زدگی بطور مستمر در آزمایشگاه کارخانه یا شرکت طرف قرارداد ،بررسی و آزمون می شود.*

5- هنگام خرید ،به تازگی آجیل توجه نمایید.   

* آجیل تازه نباید هیچگونه بوی ماندگی ، تند شدگی و ترشیدگی داشته باشد*   

6- آجیل های رنگی بدلیل ممنوعیت استفاده از رنگ و احتمال استفاده از رنگ های غیر مجاز و پوشاندن معایب آجیل ، به هیچ وجه مورد تایید نمی باشد ،

7-آجیل خام از لحاظ تغذیه ای ارزشمند تر از آجیل شور و بوداده است .

*بیماران قلبی و عروقی و فشار خونی و افراد مسن ، از مصرف آجیل شور بوداده جدا خودداری نمایند *

8- نگهداری طولانی آجیل، بخصوص در مکان مرطوب باعث بروز تغییرات شیمیایی نامطلوب و تغییر طعم و بوی آن می شود.

* از مصرف آجیل کهنه خودداری نمایید .*

9- از جمله تقلبات آجیل،بو دادن مجدد آجیل های کهنه است ،لذا بدان توجه نمایید .   

چند نکته :   

- مراقب باشید کودکان پوست آجیل را با دندان نشکنند.

- آجیل را در جای خشک و بدور از رطوبت نگهداری نمایید . آشپزخانه برای این کار مناسب نیست .

- مصرف به اندازه آجیل بسیار مفید و مصرف بیش از حد آن ،مضر است.

- افراد مسن و بیماران فشار خونی و قلبی -عروقی از مصرف آجیل شور پرهیز نمایند . نوع خام آن مفید است .

 

انتهای پیام/

 



 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری