توصیه‌هایی درباره نوشیدنی و غذا به خانم‌ها - نمایش محتوا - یزد بانو
Skip to Content



پزشكان توصيه مي‌كنند زنان در برنامه غذايی و نوشیدنی خود بايد بيشتر از ميوه‌ها و سبزي‌ها و لبنيات كم چرب استفاده كنند.

به گزارش یزدبانو، در ميان مسائل تغذيه‌اي مربوط به زنان، حفظ وزن مناسب و داشتن بدن سالم، بسيار مهم است. مراحل مختلف زندگي مانند بارداري، شيردهي و دوران يائسگي بر وزن زنان تأثير دارد.

بنابراين برنامه غذايي و نوشیدنی مناسب با فعاليت‌هاي ورزشي به زنان كمك مي‌كند تا وزن خود را در محدوده سلامتي حفظ كنند كه اين امر به كاهش مشكلات قلبي و سرطان سينه كمك مي كند. پزشكان توصيه مي‌كنند زنان در برنامه غذايي خود بايد بيشتر از ميوه‌ها و سبزيها، غلات و گوشت‌هاي كم چرب مثل مرغ، ماهي و لبنيات كم چرب استفاده كنند.

كمبود آهن و كم خوني، مشكل بسياري از زنان دنياست درنتيجه مصرف گوشت، ماهي و غذاهاي داراي ويتامين C به جذب بهتر آهن در بدن كمك مي‌كنند. همچنين چاي، قهوه و مقدار زياد محصولات لبني هنگامي كه همراه با غذاهاي آهن دار مصرف شوند موجب كاهش جذب آن در بدن زنان مي شود. كاهش چگالي استخوان و استئوپروز مشكل عمده زنان بعد از يائسگي است.

كم شدن هورمون استروژن موجب كاهش مقدار كلسيم در استخوان‌ها، از دست رفتن استحكام استخوانها، پيدايش استئوپروز يا پوكي استخوان و افزايش شكستگي‌هاي استخواني مي‌شود. در دوران بارداری بايد از مواد غذايي  و نوشیدنی سرشار از ويتامين D و كلسيم استفاده كرد. لبنيات، حبوبات، كنجد و مغزها داراي كلسيم هستند. ويتامين D از تخم‌مرغ، روغن ماهي و در معرض نور خورشيد قرار گرفتن فراهم مي‌شود.

مواد مغذي كه درميوه‌ها، سبزي‌ها و بعضي نوشيدني‌ها مانند چاي وجود دارد موجب به تاخير انداختن پيري مي‌شوند و در ضمن نقش مهمي در حفظ سلامت و ظاهر زيباي پوست، مو، چشم‌ها، لثه‌ها و ناخن‌ها دارد. مواد غذايي مانند دانه سويا و فرآورده‌های آن، نخود، گيلاس، آلبالو، جو و كنجد موجب كاهش خطر بروز سرطان سينه و كم شدن كلسترول خون مي‌شوند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری