به گزارش یزدبانو، دکترمریم تاج آبادی ابراهیمی-رییس ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمنهای آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در آستانه برگزاری این همایش اظهار داشت: این سمپوزیوم هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار میشود.
رییس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ادامه داد: 15 الی 17 اردیبهشت ماه سال 1397 ایران میزبان این سمپوزیوم است و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به عنوان عضو هیئت مدیره این فدراسیون با همکاری ستاد توسعه فناوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حمایت سازمانها و انجمنهای علمی کشور برگزار کننده این رویداد علمی است.
وی عنوان کرد: پروبیوتیکها از طریق جایگزینی یا مستقر شدن در بخشی از بدن میزبان، تغییراتی ایجاد میکنند که باعث اعمال اثرات مفید همچون مهار بیماریهای مختلف،کنترل سرطان و تعدیل سیستم ایمنی، بر سلامت را دارند. تحقیقات نشان میدهد پروبیوتیکها از طریق مکانیزمهای مختلف تاثیرات قابل توجهی بر روی سلامت دارند.
وی بیان کرد: امروزه به خصوص در کشورهای پیشرفته دامنه تحقیقات روی پروبیوتیکها بسیار متنوع شده و محصولات تجاری با ارزشی با استفاده از پروبیوتیکها در بازارهای جهانی معامله میشود. در ایران به علت تنوع بالای محصولات تخمیری سنتی جداسازی پروبیوتیکها از این محصولات مثل پنیرهای سنتی یا ترخینه بسیار مثمر ثمر بوده است.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که تفاوت پروبیوتیکها با پریبیوتیکها در چیست، اظهار کرد: تفاوت پروبیوتیکها و پریبیوتیکها در این است که پروبیوتیکها گونههای باکتری غیربیماری زایی هستند که وارد بدن میشوند در حالیکه پریبیوتیکها باعث تحریک و افزایش فلور رودهای میشوند که از قبل در بدن وجود دارد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر فرآوردههای لبنی مثل شیر، انواع پنیر، دوغ، ماست نوشیدنی، ماست سفت و هم زده، بستنی، خامه ترش، بهترین گزینه برای افزودن پروبیوتیک هستند. امروزه تولید محصولات غذایی بر پایه غلات بخصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی گسترش روزافزونی را داشته است.
ابراهیمی با بیان این نکته " فرآوردههای غذایی پروبیوتیک بیش از 60درصد بازار فرآوردههای فراسودمند را به خود اختصاص دادهاند"، اضافه کرد : بر اساس استاندارد سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و داروی آمریکا، تعداد پروبیوتیکها در ماده غذایی حامل آن، در لحظه مصرف حداقل باید" cfu/g 107-106" باشد.
رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند بیان کرد: همانطور که گفته شد پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زندهای هستند که میتوانند کیفیت حیات میزبان را بهبود بخشند.
امروزه صنعت پروبیوتیک در دنیا با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و محصولات تجاری مختلفی بر پایه پروبیوتیک تولید میشود. در ایران نیز به تازگی استفاده از پروبیوتیکها مورد توجه قرار گرفته است و شرکتهای زیادی شروع به فعالیت در این زمینه کرده اند.
سیاستهای شرکتهای تولید کننده داخلی بر این اصل استوار است تا محصولاتی با کیفیت و در شان مصرفکنندگان تولید و عرضه کنند. گفتنی است ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمنهای آسیایی باکتریهای اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند 15 الی 17 اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز همایشهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
ویژه زنان
-
کمک 10 میلیاردی خیر میبدی برای پروژه بزرگ درمانی میبد+ تصاویر (باز کردن در صفحه جدید)
-
تهیهکننده برنامه «پنجدری» از دلایل استقبال از این برنامه میگوید (باز کردن در صفحه جدید)
-
برخی دستبهدست دشمن داده و سعی در تغییر ارزشها دارند/ پیروی از فرهنگ غرب آرامشی در پی ندارد (باز کردن در صفحه جدید)
-
هزینههای سمپوزیوم خشت خام باید شفافسازی شود (باز کردن در صفحه جدید)
-
آزادی چهار زن محکوم مالی غیر عمد در یزد (باز کردن در صفحه جدید)
-
هویت ایرانی-اسلامی از مهمترین دستاوردهای انقلاب برای زنان بود (باز کردن در صفحه جدید)
-
تولد 12هزار نوزاد در پژوهشکده بینالمللی علوم تولیدمثل یزد (باز کردن در صفحه جدید)
-
امسال بیش از 10 هزار نفر درزمینه سرطان روده بزرگ غربالگری شدند (باز کردن در صفحه جدید)
-
فعاليت 30 فضاي آبي در استان يزد/ آب 95 درصد استخرهاي استان يزد سالم است (باز کردن در صفحه جدید)
-
باید صبر کرد تا نظر قطعی در مورد شهردار منتخب اعلام شود (باز کردن در صفحه جدید)
-
عکس/ توپ طلایی در یزد (باز کردن در صفحه جدید)
-
خلأهای قانونی درمان ناباروری/انتقاد از وزارت بهداشت (باز کردن در صفحه جدید)
-
درمان ترک خوردگی لبها و پیشگیری از جوش زدن بدن (باز کردن در صفحه جدید)
-
عکس/ پخش مجدد سریال "حانیه" از شبکه تماشا (باز کردن در صفحه جدید)
-
پایی که از سر هر انگشتش هنر میبارد (باز کردن در صفحه جدید)
-
برگزاری پویش آزادی زنان جرائم غیر عمد در یزد (باز کردن در صفحه جدید)
-
آغاز زندگی مشترک زوج میبدی در کنار شهدا +تصاویر (باز کردن در صفحه جدید)
-
فمینیسم؛ دلیل فروپاشی نظام خانواده در دنیای امروز (باز کردن در صفحه جدید)
-
طی 6 ماهه اول امسال؛ صدور 38 مجوز سقطجنین در یزد/ انجام 584 سقط قانونی از سال 94 تاکنون در یزد (باز کردن در صفحه جدید)
-
تدابیری برای شب یلدا از منظر طب سنتی/ در شب یلدا نعمتهای خدا تمام نمیشود (باز کردن در صفحه جدید)
نکات خانه داری
-
توصیههای یک کارشناس تغذیه برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن (باز کردن در صفحه جدید)
-
غذاهایی که در فصل پاییز نباید مصرف کرد/ توصیههایی برای بهبود سرماخوردگی (باز کردن در صفحه جدید)
-
تا حالا «کلوچه قارچ و ماهی» خورده اید؟ (باز کردن در صفحه جدید)
-
کاپ کیک بدون نیاز به فر (باز کردن در صفحه جدید)
-
لزوم صرف صبحانه فیبردار توسط سالمندان (باز کردن در صفحه جدید)
-
طرز تهیه رول کدو سبز و ماست چکیده (باز کردن در صفحه جدید)
-
فلافل بخورید تا پوکی استخوان نگیرید (باز کردن در صفحه جدید)
-
نکات مهم خانه داری که همه خانمها باید بدانند (باز کردن در صفحه جدید)
-
ارتباط مصرف کافئین در بارداری و اضافه وزنِ کودک (باز کردن در صفحه جدید)
-
آموزش درست کردن سالاد ماکارونی حلزونی (باز کردن در صفحه جدید)
-
طرز تهیه سالاد مرغ بهاری (باز کردن در صفحه جدید)
-
حذف صبحانه و خطر افزایش وزن (باز کردن در صفحه جدید)
-
۳میلیون دانش آموز تحت پوشش طرح "آهن یاری"/ اختلالات ناشی از کمبود ویتامین D در زنان بیشتر است (باز کردن در صفحه جدید)
-
مصرف ترشیجات در شب باعث دفع کلسیم و پوکی استخوان میشود (باز کردن در صفحه جدید)
-
سوپ سبزیجات بهاری را امتحان کنید (باز کردن در صفحه جدید)
-
تهوع دوران بارداری و راه های تسکین آن (باز کردن در صفحه جدید)
-
غذاهای فصل بهار با نوبرانههای بهاری (باز کردن در صفحه جدید)
-
توصیههایی درباره نوشیدنی و غذا به خانمها (باز کردن در صفحه جدید)
-
مصرف سرکه براي افراد كم خون مفيد نيست (باز کردن در صفحه جدید)
-
5 گزینه غذایی گیاهی برای کاهش علائم آلرژی بهاره (باز کردن در صفحه جدید)