Skip to Content



رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به تشریح فواید فرآورده‌های پروبیوتیک‌ پرداخت.

به گزارش یزدبانو، دکترمریم تاج آبادی ابراهیمی-رییس ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن‌های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در آستانه برگزاری این همایش اظهار داشت: این سمپوزیوم هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می‌شود.

رییس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ادامه داد: 15 الی 17 اردیبهشت ماه سال 1397 ایران میزبان این سمپوزیوم است و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به عنوان عضو هیئت مدیره این فدراسیون با همکاری ستاد توسعه فناوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حمایت سازمانها و انجمن‌های علمی کشور برگزار کننده این رویداد علمی است.

وی عنوان کرد: پروبیوتیک‌ها از طریق جایگزینی یا مستقر شدن در بخشی از بدن میزبان، تغییراتی ایجاد می‌کنند که باعث اعمال اثرات مفید همچون مهار بیماری‌های مختلف،کنترل سرطان و تعدیل سیستم ایمنی، بر سلامت را دارند. تحقیقات نشان می‌دهد پروبیوتیک‌ها از طریق مکانیزم‌های مختلف تاثیرات قابل‌ توجهی بر روی سلامت دارند.

وی بیان کرد: امروزه به خصوص در کشورهای پیشرفته دامنه تحقیقات روی پروبیوتیک‌ها بسیار متنوع شده و محصولات تجاری با ارزشی با استفاده از پروبیوتیک‌ها در بازارهای جهانی معامله می‌شود. در ایران به علت تنوع بالای محصولات تخمیری سنتی جداسازی پروبیوتیک‌ها از این محصولات مثل پنیرهای سنتی یا ترخینه بسیار مثمر ثمر بوده است.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که تفاوت پروبیوتیک‌ها با پری‌بیوتیک‌ها در چیست، اظهار کرد: تفاوت پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها در این است که پروبیوتیک‌ها گونه‌های باکتری غیربیماری زایی هستند که وارد بدن می‌شوند در حالیکه پری‌بیوتیک‌ها باعث تحریک و افزایش فلور روده‌ای می‌شوند که از قبل در بدن وجود دارد.

وی عنوان کرد: در حال حاضر فرآورده‌های لبنی مثل شیر، انواع پنیر، دوغ، ماست نوشیدنی، ماست سفت و هم زده، بستنی، خامه ترش، بهترین گزینه برای افزودن پروبیوتیک هستند. امروزه تولید محصولات غذایی بر پایه غلات بخصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی گسترش روزافزونی را داشته است.

ابراهیمی با بیان این نکته " فرآورده‌های غذایی پروبیوتیک بیش از 60درصد بازار فرآورده‌های فراسودمند را به خود اختصاص داده‌اند"، اضافه کرد : بر اساس استاندارد سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و داروی آمریکا، تعداد پروبیوتیک‌ها در ماده غذایی حامل آن، در لحظه مصرف حداقل باید"  cfu/g 107-106" باشد.

 رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند بیان کرد: همانطور که گفته شد پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که می‌توانند کیفیت حیات میزبان را بهبود بخشند.

امروزه صنعت پروبیوتیک در دنیا با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و محصولات تجاری مختلفی بر پایه پروبیوتیک تولید می‌شود. در ایران نیز به تازگی استفاده از پروبیوتیک‌ها مورد توجه قرار گرفته است و شرکت‌های زیادی شروع به فعالیت در این زمینه کرده اند.

سیاستهای شرکت‌های تولید کننده داخلی بر این اصل استوار است تا محصولاتی با کیفیت و در شان مصرف‌کنندگان تولید و عرضه کنند. گفتنی است ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن‌های آسیایی باکتری‌های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند 15 الی 17 اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز همایش‌های  سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری