Skip to Content



سومین جشنواره غذاهای محلی میبد «آش و نان» همزمان با دهه مبارک فجر در روستای رکن آباد میبد برگزار شد.

به گزارش یزدبانو به نقل از میبد خبر، همزمان با دهه مبارک فجر سومین جشنواره غذاهای محلی میبد «آش و نان» با همکاری بخشداری و دهیاری های بخش مرکزی با حضور مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد، فرماندار و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد در روستای رکن آباد برگزارشد.

دراین مراسم که با استقبال پرشوراهالی روستا مواجه بود، نان های محلی در همان محل  به طور نمادین پخته شد و انواع آش های محلی و غیره در مسابقه مورد ارزیابی قرار گرفت.

بانوان روستایی در این جشنواره از لحاظ طعم و عطر و تزئین تلاش کردند تا در یک رقابت سالم، هنر آشپزی خود را محک زده و مهارت های عملی خود در حوزه آشپزی محلی را به معرض نمایش بگذارند.

محمد شیبانی بخشدار مرکزی میبد در این جشنواره بیان داشت: جشنواره آش و غذاهای محلی با هدف معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های شهرستان میبد بوده که باید به طور همه‌جانبه از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی نان محلی را یکی از خصیصه های روستا عنوان کرد و آن را نمونه و مصداق بارز تولید بر اساس توان داخلی دانست.

بخشدار مرکزی میبد یادآور شد: در شرایط کنونی ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی، جایگزین شدن غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی که با تغییر سبک زندگی نوع غذای شهروندان نیز دستخوش تغییرات اساسی شده، ضروری است.

وی در ادامه ابراز داشت: غذاهای محلی و سنتی به دلیل مزه های متنوع و عطر و بوی خاص دارای تنوع زیادی بوده و نسبت به غذاهایی که امروز در بازار عرضه می شود، سالم تر و ارزش غذایی بیشتری دارند.

شیبانی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری این چنین جشنواره هایی با اندک هزینه و اعتبار موجب رونق صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال در آینده خواهد شد ضمن آنکه چنین جشنواره هایی در تولیدات بانوان در بخش خانگی سبب ایجاد روحیه نشاط و پویایی در جامعه می شود.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری