Skip to Content

دسری برای پذیرایی؛


اگرچه باسلوق یکی از شیرینی‌هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی‌ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما آموزش داده ایم.

یزدبانو؛ اگرچه باسلوق یکی از شیرینی‌هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی‌ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را در ادامه آموزش خواهیم داد.

دسر باسلوق ژله‌ای (جلی ژله‌ای)

مواد لازم:

ژله موردنظر: یک بسته لیمو یا پرتقال

شکر: یک پیمانه

نشاسته: نصف پیمانه

آب سرد: یک‌دوم پیمانه

گلاب: یک‌دوم پیمانه

آرد نشاسته و پودرقند: به میزان لازم برای غلتاندن

روش تهیه:

1. ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید.

2. حالا ظرف را  از یخچال درآورده با چاقو برش‌های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.

نکته:

شما می‌توانید به دلخواه از انواع اسانس‌ها و رنگ‌ها در داخل این دسراستفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.

منبع: مجله زندگی ایده‌آل

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری