Skip to Content

محتوا با برچسب نوشیدنی.

نوشیدنی‌ خنک که برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی کاربردی است.
fo2475.jpg
نوشیدنی‌ خنک که برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی کاربردی است.
نوشیدنی خنک برای روزهای گرم؛
نوشیدنی مناسب بعد از افطار
نوشیدنی‌ خنک که برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی کاربردی است.
با آغاز فصل گرما و رسیدن میوه‎های خوشمزه نوشیدن اسموتی‎های متنوع و خنک به شما شادابی و نشاط خاصی می‎بخشد. در اینجا طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و موز را به شما آموزش می‎دهیم.
نوشیدنی خنک برای روزهای گرم؛
09.jpg.jpg
با آغاز فصل گرما و رسیدن میوه‎های خوشمزه نوشیدن اسموتی‎های متنوع و خنک به شما شادابی و نشاط خاصی می‎بخشد. در اینجا طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و موز را به شما آموزش می‎دهیم.
طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و موز
با آغاز فصل گرما و رسیدن میوه‎های خوشمزه نوشیدن اسموتی‎های متنوع و خنک به شما شادابی و نشاط خاصی می‎بخشد. در اینجا طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و موز را به شما آموزش می‎دهیم.
اندر خواص میوه جات؛
شیر نارگیل، بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر
شیر نارگیل، بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر است.
نوشیدنی‌های خوش طعم برای فصل پاییز
برای اینکه از اول پاییز بدنتان را نسبت به سرما خوردگی مقاوم کنید از همین امروز در برنامه غذایی تان یک لیوان آب پرتقال در نظر بگیرید.
برای رهایی از گرمای تابستان و تشنگی شربت گوارا و دلپذیر خیار سکنجبین همراه با عرقیات گیاهی را به شما توصیه میکنیم. روش تهیه و مواد لازم شربت سکنجبین و خیار را در ادامه بخوانید.
خیار.jpg
برای رهایی از گرمای تابستان و تشنگی شربت گوارا و دلپذیر خیار سکنجبین همراه با عرقیات گیاهی را به شما توصیه میکنیم. روش تهیه و مواد لازم شربت سکنجبین و خیار را در ادامه بخوانید.
نوشیدنی تابستانی؛
نوشیدنی خیار سكنجبین با طعم نعناع
برای رهایی از گرمای تابستان و تشنگی شربت گوارا و دلپذیر خیار سکنجبین همراه با عرقیات گیاهی را به شما توصیه میکنیم. روش تهیه و مواد لازم شربت سکنجبین و خیار را در ادامه بخوانید.
گزارش/
جایگاه چهارم استان در تولید عرق‌های گیاهی/تولید 100 نوع عرق در استان
نوشیدن عرق‌های گیاهی برای رفع عطش و تشنگی به ویژه در فصل تابستان از سنت‌های دیرینه مردم استان است. در این میان استان در تولید عرق‌های گیاهی در جایگاه چهارم کشور قرار دارد...
کارشناس تغذیه:
مصرف آب میوه مصنوعی، پوسیدگی دندان را افزایش می هد
کار شناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت:آب میوه های صنعتی با مقادیر زیاد قند، احتمال بروز چاقی و پوسیدگی دندان را در افراد افزایش می دهد.

یادداشت یادداشت

محتوا با برچسب نوشیدنی.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد

گفتگو گفتگو

محتوا با برچسب نوشیدنی.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد

ویژه زنان ویژه زنان

محتوا با برچسب نوشیدنی.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد