کوکوی_لوبیاسبز - نمایش محتوا - یزد بانو
Skip to Content



یه کوکوی خوشمزه برای سفره شام تهیه کنید وازآن لذت ببرید.

به گزارش یزدبانو؛ مواد لازم برای 4 نفر:
لوبیا سبز خرد شده      400 گرم
هویچ خرد شده            2 عدد متوسط
سیب زمینی خرد شده  1 عدد متوسط
تخم مرغ                    2–3 عدد
مغز گردو خرد شده        نصف استکان
زعفران دم کرده            1 قاشق غذا خوری
پیاز داغ                      1 قاشق غذا خوری
شیر                          1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر                 ½ قاشق چای خوری
زرد چوبه، نمک، فلفل   
روش تهیه :
🔅لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید .
🔅هویچ  و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید .
🔅لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
🔅بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید . ( دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید )
🔅بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند .
🔅در یک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنید ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند ، بعد بکینگ پودر ، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید .
🔅سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند . در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافی است .
🔅بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنید .
🔅بعد از مخلوط شدن مواد ، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود
🔅در یک تابه نچسب ، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 میلیمتر بپوشاند . حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود ، مایه کوکو را داخل تابه بریزید ، روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا  کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود .
🔅بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود .

🚩نکته ها:
❗️کوکوی لوبیا سبز یکی از مجلسی ترین غذاهای خودمانی !!! شهر تبریز است . البته در سایر شهر ها و استان های کشور نیز سبک های مختلفی از این کوکو تهیه میشود ولی این روش معمول ترین روش تهیه کوکوی لوبیا سبز است . ❗️معمولا در اکثر مهمانی های خانوادگی در شهر تبریز به عنوان پیش غذا ، کنار سوپ که جزو لاینفک سفره تبریزی است ، این کوکو نیز سرو میشود .
❗️در حالت عادی این غذا به عنوان وعده شام بسیار مناسب است .
❗️معمولا قطر این کوکو ( بسته به حجم مواد و سایز تابه ) طوری تنظیم میشود که حدود 3-4 سانتیمتر باشد .
❗️میتوانید داخل مایه کوکو از مقداری قارچ تفت داده شده نیز استفاده کنید . 

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری