Skip to Content



تا به حال برای شما هم اتفاق افتاده حین پختن تخم مرغ قسمتی از پوسته هم وارد ظرف شود؟ اینک باید چکار کنیم تا پوسته را از ظرف خارج نماییم؟ با ما همراه باشید تا با نکات مهم خانه داری و آشپزی آشنا شوید.

به گزارش یزدبانو، شاید شما فکر کنید که در این مورد همه چیز را می دانید و آگاهی کامل نسبت به آنها دارید . برای مثال تصور کنید که یک تخم مرغ را می شکنید و زرده و سفیده را داخل ظرف می ریزید و در همین حین قسمتی از پوسته هم وارد ظرف می شود . اینک باید چکار کنیم تا پوسته را از ظرف خارج نماییم؟ نکته :استفاده از دست و قاشق راه مناسبی نمی باشد حالا دیدید برخی ازنکاتنکات مهم خانه داری خانه داری بسیار ساده را نمی دانید ،به همین دلیل راه های زیادی برای شما تهیه کرده ایم که به کمک آنها می توانید این گونه مسائل را حل و سریع تر و بهتر از آنچه که ممکن است غذا را در خانه تهیه نمایید.

۱-سیب زمینی را به رنگ سفید در بیاورید.

قبل از پخت و پز و استفاده از سیب زمینی ، آنرا به مدت کوتاهی در داخل آب سرد قرار دهید تا نقاط خاکستری / قهوه ایی که باعث اکسیداسیون می شوند ، را از بین ببرد .

۲-جلوگیری از فاسد شدن

همانگونه که مشاهده کرده اید در فروشگاه ها (برای مثال) گوجه فرنگی را در دمای اتاق به گونه ایی نگه داری می نمایند که هیچ مشکلی برای آنها در چند روز آینده ایجاد نمی شود و

نگه داشتن این دسته از مواد غذایی در دمای اتاق بجای نگه داری در یخچال ، می تواند عمر آنها را افزایش دهد و دیرتر فاسد شوند .

۳-به موزها عمر طولانی بدهید

برای تازه تر نگه داشتن موز می توانید انتهای آنها را با استفاده از بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و با این حال بهتر است موز ها را از یکدیگر جدا نگه داری نمایید و این بدین دلیل می باشد که با استفاده از بسته بندی پلاستیکی ، گاز اتیلن را از ساقه موز آزاد سازی می کند و در نتیجه میوه سالم تر باقی می ماند .

۴-افزایش سرعت رسیدن میوه ها

برای رسیده شدن موز و تبدیل آن از رنگ سبز به زرد می توانید از کیسه های کاغذی استفاده نمایید و هنگامی که موز را در داخل این کیسه ها قرار می دهید ، گاز اتیلن به رسیده شدن آن کمک می کند و این سرعت را افزایش می دهد .

۵-میوه های بریده شده را از قهوه ایی شدن حفظ کنید

شما احتمالا شنیده اید که با قرار دادن آب لیمو در مجاور قطعات بریده شده سیب می توان از قهوه ایی شدن آن جلوگیری کرد . چرا که اسید سیتریک و ویتامین C در آب لیمو ، فرایند اکسیداسیون را کاهش می دهد و میوه بریده شده را از قهوه ایی شدن جلوگیری می کند .

۶-جلوگیری از سفت و سخت شدن شکر قهوه ایی

برای نرم نگه داشتن شکر قهوه ایی می توانید از پوست پرتقال یا حتی تکه ایی سیب در اطراف و یا داخل شکر قهوه ایی قرار دهید . برای رفع سریع سختی شکر قهوه ایی می توانید از یک فنجان آب کمک بگیرید و بدین صورت است که یک لیوان آب در مایکرویو همراه با شکر قهوه ایی در کنار آن قرار داده و اندکی بعد شکر قهوه ایی از حالت سختی خارج خواهد شد .

۷-از بسته بندی های پلاستیکی در یخچال زیاد استفاده ننمایید .

آیا تا به حال شده است که برای ذخیره سازی یک ماده غذایی از بسته بندی های متعدد در یخچال زیاد استفاده کنید؟ شاید برای نگه داری یک ماده غذایی شما بتوانید به راحتی از سبد و یا دیگر وسایل برای نگه داری استفاده نمایید و نیازی به استفاده زیاد و متعدد از بسته بندی های پلاستیکی نباشد .

۸- در پوشاندن و بسته بندی مواد غذایی خلاقیت به خرج دهید .

شما می توانید در بسته بندی مواد غذایی از خلاقیت خود نیز استفاده کنید و این بدین گونه است که برای نگه داری باقی مانده غذا می توان آنرا در همان ظرف خود و استفاده از فویل به اندازه ظرف استفاده کرد و این راه بسیار ساده ایی می باشد و می توان از آنها مجددا استفاده نمود .

۹-بررسی نمایید که آیا تخم مرغ ها قابل استفاده هستند

به آرامی تخم مرغ را در داخل یک ظرف آب سرد قرار دهید و طی یک امتحان مطلع شوید که آیا قابل استفاده است یا خیر؟! برای مطلع شدن از اینکه آیا تخم مرغ قابل استفاده است یا خیر ، همان گونه که در بالا ذکر کردیم می توانید آنرا داخل یک ظرف از آب سرد قرار داده و اگر تخم مرغ در بالای کاسه شناور باقی ماند بدین معناست که قابل استفاده نمی باشد و اگر تخم مرغ به ته کاسه منتقل یافت بدین معناست که قابل استفاده می باشد و می توانید از آن به راحتی استفاده نمایید .

۱۰-خارج کردن تکه پوست تخم مرغ

ممکن است برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که در هنگام شکستن تخم مرغ ، قسمتی از پوسته آن وارد کاسه یا ظرف مورد نظرتان بشود و این کمی ناخوشایند است و ممکن است ظرف مورد نظرتان تحت حرارت بالا باشد نتوانید از دست خود کمک بگیرید! در این حالت می توانید از نیمه شکسته تخم مرغ کمک بگیرید .

۱۱-خارج کردن دانه های موجود در کدو تنبل

برای خارج کردن دانه های موجود در کدو تنبل می توانید از اسکوپ بستنی استفاده کنید چرا که استفاده از آن بسیار ساده و آسان است و می توانید به راحتی و بدون هیچ گونه سختی دانه های موجود در کدو تنبل را خارج سازید .

۱۲-شستشوی چربی

برای شستشوی چربی ها می توان از چند مکعب یخ یا حوله کاغذی یا ورق های نازکی از پنیر استفاده کرد که با استفاده از این موارد می توان چربی را هر چه سریعتر شست .

۱۳-جداسازی پوست سیر بدون دردسر

ابتدا تمام تکه های سیر را خارج کنید و سپس تمام تکه را کنار یکدیگر قرار دهید و با استفاده از چاقو انتهای آنها را برش داده و بدون هیچ گونه دردسر اینک پوست سیر جدا شده است .

۱۴-جدا سازی پوست موز

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که نتوانید پوست موز را به راحتی جدا سازید و شاید در هنگام جداسازی پوست موز دچار شک شوید که باید از بالا پوست را جدا سازید یا از پایین؟! بهترین راه برای جداسازی پوست موز ، از بالا به پایین می باشد که بسیار آسان است .

۱۵-جداسازی پوست زنجبیل

برای جداسازی آسان پوست زنجبیل می توانید با استفاده از یک قاشق چایخوری جدا سازید .

۱۶-جداسازی زرده از سفیده

برای جدا سازی زرده از سفیده تخم مرغ ابتدا تخم مرغ را بشکنید و در داخل یک ظرف بریزید و سپس یک بطری پلاستیک انتخاب کنید و آنرا بفشارید تا هوای داخل آن خارج شود و سپس آنرا به ظرفی که تخم مرغ را درون آن ریخته اید نزدیک کنید و اجازه مکش به بطری را با برداشتن انگشت از روی بطری داده تا مکش صورت گیرد و اینک می توانید زرده را از سفیده به راحتی جدا سازید .

۱۷-جداسازی پوست مرکبات

برای جداسازی سریع و آسان مرکبات می توانید از مایکرویو استفاده نمایید و برای انجام این کار می توانید آنها را به مدت ۱ دقیقه قرار دهید .

شستشوی چربی

۱۸-جدا سازی پوست سیب زمینی بدون پوست کن

برای جداسازی بهتر و آسان پوست سیب زمینی می توانید از تعدادی تکه یخ استفاده کنید و این بدین گونه است که در مدتی کوتاه آنها را یخ قرار داده و پوست سیب زمینی به راحتی جدا خواهد شد .

۱۹-جداسازی هسته میوه های سفت

برای جداسازی پوست میوه های سنگی مانند آلو و شلیل ابتدا آنرا به دونیمه مساوی تقسیم کنید و سپس با انگشت شست خود میوه را جدا کنید و اینک هسته را می توانید خارج کنید(اگر با انگشت شست خود نتوانید این کار را انجام دهید ، می توانید با استفاده از چاقو آنرا جدا کنید)

۲۰- جداسازی پوست تخم مرغ آب پز

برای جداسازی پوست تخم مرغ آب پز شده می توانید آن را داخل یک ظرف درب دار قرار داده و سپس شروع به تکان دادن آن کنید و این راهی بسیار ساده و آسان برای جدا سازی پوست تخم مرغ می باشد .

۲۱-جداسازی آسان و هرچه سریع تر پوست تخم مرغ

برای جداسازی فوری پوست تخم ، می توانید از جوش شیرین یا حتی سرکه استفاده کنید. برای استفاده از این موارد باید پس از آگاهی آب پز شدن کامل تخم مرغ استفاده کنید و به پوست تخم مرغ نفوذ کرده و پوست را جدا می کند .

۲۲-جداسازی پوست آووکادو

برای جداسازی پوست آووکادو ابتدا آنرا به ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید و پس از تقسیم کردن آنها با استفاده از یک چاقوی سر تیز می توانید پوست تکه ها را جدا کنید و این کار بسیار آسان است ، همانند جداسازی پوست موز با این تفاوت که با استفاده از چاقو باید آنرا جدا کنید!

۲۳-پوست کندن پیاز بدون اشک 

برای متوقف کردن گریه هنگام پوست کندن پیاز می توانید قبل از خرد کردن آن ، آنرا بجوشانید . توجه داشته باشید که این ترفند زمانی امکان پذیر است که شما می خواهید فورا پیاز را طبخ کنید در غیر اینصورت ممکن است پس از خرد شدن پیاز کمی مزه خواهند گرفت . اگر نمی خواهید که بجوشانید ، یک راه دیگر باقی است که می توانید یک تکه نان را در دهانتان قرار دهید که در هنگام نزدیک شدن گازهای تحریک کننده به چشم آنها را به خود جذب می کند و شما را از گریه کردن در هنگام پوست کندن و خورد کردن پیازجلوگیری می کند 

۲۴-گرفتن بیشترین آب ممکن از مرکبات

برای گرفتن آب میوه صحیح می توانید آنها را در فریزر قرار داده و سپس آنرا به مدت ۱۵ الی ۲۰ ثانیه در مایکرویو قرار دهید و اینک می توانید آب آنها را بطور کامل بگیرید .

۲۵-در هنگام آب گیری مرکبات ، مراقب ورود هر گونه داخل آب میوه گیر باشید.

در هنگام آب میوه گیری توصیه می شود که از ورود دانه ها داخل دستگاه آب میوه گیری خودداری نمایید چرا که می توانند باعث تلخ شدن آب میوه شوند .

۲۶-دانه هایاناربدون این که دستانتان قرمز شوند جدا کنید

برای جداسازی دانه های انار می توانید آنها را مانند شکوفه های گل برش داده و سپس هر بخش را از یکدیگر جدا کنید تا دانه هایش راحت تر خارج شوند .

آماده کردن غذا

۲۷-رنده کردن آسان پنیر

قبل از رنده کردن پنیر ، می توانید آنرا قبل از رنده کردن به مدت ۳۰ دقیقه در فریزیر قرار دهید و با این کار رنده کردن پنیر اسان تر خواهد شد .

۲۸-برش دادن آسان پنیر های نرم

برای برش دادن آسان و سریع پنیر نرم می توانید از یک نخ دندان استفاده نمایید حتی برای برش دادن کیک نیز می توانید از نخ دندان استفاده کنید .

۲۹-جدا کردن کلاهک سبز توت فرنگی

برای جدا کردن کلاهک سبز توت فرنگی می توانید از یک نی استفاده کنید به گونه ایی که نی را از قسمت فوقانی توت فرنگی به داخل بفشارید و سپس آنرا خارج سازید و اینک می توانید این کلاهک را با کمترین فشار خارج کرده و برگ های باقی مانده کلاهک را نیز با استفاده از انگشتانتان می توانید جدا سازید .

۳۰-باز کردن درب های شیشه ایی سفت و سخت

برای باز کردن درب شیشه ایی که بسیار سفت و سخت هستند می توانید درب آنرا با یک نوار لاستیکی بپوشانید و مجددا تلاش خود را برای باز کردن آن نمایید . اگر احساس کردید که به دستانتان فشار وارد می شود می توانید درب را با حوله ظرفشویی بپوشانید و اینک با کمی فشار آنرا باز نمایید .

منبع:نمناک

انتهای پیام/

 
 



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری