Skip to Content

آشپزی/


سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود به راحتی میتوانید بار رعایت نکاتی که ذکر میشود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید.

یزدبانو؛

مواد لازم:

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط( یا به میزان لازم)

نمک: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

سس کچاب( یا هر سس دلخواه): جهت سرو

 

طرز تهیه:

-           سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت نسبتا متوسط خلال کنید ( یعنی نه نازک و نه کلفت).

-           یک قابلمه را پر از آب کنید و یک قاشق نمک در آن بریزید و بگذارید بجوشد.

-           وقتی آب قابلمه به جوش آمد، خلال های سیب زمینی را داخل قابلمه آب جوش بریزید و به مدت دقیقا پنج تا شش دقیقه آب پز کنید نباید خیلی پخته شود فقط در حدی که کمی نرم شود کافیست، بعد آبکش کنید و رویشان کمی آب سرد بگیرید.

-           سپس آنها را درون صافی ریخته و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آب آن گرفته و کامل خشک شود، بعد کمی روی آنها نمک بزنید.

-          اگر دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمش را حفظ کرده و وقتی می خواهیم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکند. اگر راحت شکست یعنی زیاد پخته ، سیب زمینی نباید زیاد بپزد و له شود.

-           روغن را در یک ظرف گود ( مثلا شیرجوش) بریزید ( به اندازه ای که خلال ها در روغن غوطه ور شوند)و داغ کنید و سپس خلال ها را کم کم در  روغن داغ سرخ کنید.( روی حرارت ملایم)

-          توجه داشته باشید که خلال ها در روغن نباید روی هم قرار گیرند و آن ها را در حد طلایی شدن سرخ کنید.

-           هر مرحله که خلال ها سرخ و طلایی رنگ شدند آنها را با کفگیر صافی از روغن درآورده و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شوند( دقت کنید خلال ها روی هم قرار نگیرند تا خمیر و نرم نشوند).

-           بعد از تمام شدن خلال ها و گرفتن روغنشان، آنها را با هر سس دلخواه سرو کنید.




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 1.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری