Skip to Content

غذایی پر از خاصیت؛


«ته چین لوبیا چشم بلبلی» غذایی پر از خاصیت و مواد فوق العاده مفید برای بدن است. طرز تهیه آن را مرور می کنیم...

یزدبانو؛

مواد لازم: 

لوبیا چشم بلبلی: 2 پیمانه

ماهیچه: 300 گرم

برنج: 3 پیمانه

پیاز خرد شده: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

تخم‎مرغ: 1 عدد بزرگ

ماست: 1 پیمانه

کره: 2 قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده: 5 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

ابتدا لوبیاها را شسته، نیم‎پز کنید و کنار بگذارید. ماهیچه‎ را به همراه یک عدد پیاز خرد شده و ادویه جدا بپزید و سپس آنها را ریش کنید و با کمی رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده تفت دهید و کنار بگذارید.

پیاز خرد شده را تفت دهید، لوبیا چشم بلبلی را با ادویه دلخواه خود به آن اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن خاموش کنید. در ظرفی دیگر تخم‎مرغ را با چنگال یا همزن دستی بزنید، ماست را به همراه زعفران، نمک، دارچین و کمی فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید.

برنج را آبکش کنید. داخل ظرف پیرکس را با روغن یا کره چرب کنید، حدود نصف برنج را با تخم‎مرغ و ماست مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید. ماهیچه‎ها را روی آن پخش کنید. سپس بقیه برنج را با لوبیا چشم بلبلی مخلوط کنید و روی مواد بریزید. برای خوشمزه‎تر شدن غذا می‎توانید چند تکه کره کوچک روی سطح برنج بگذارید. روی آن را فویل بکشید و به مدت 1 الی 1:30 ساعت در فربگذارید تا ته دیگ آن طلایی شود.

شما می‎توانید این غذا را درون قابلمه هم درست کنید، فقط دم‎کنی فراموش نشود.

 




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 1.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری